Har du lyst til å bli en skikkelig god innholdsprodusent?

Da kan det være nettopp deg vi ser etter. Vi er nemlig på jakt etter en ny kollega som har lyst til å produsere innhold som engasjerer.

Schjærven reklamebyrå innholdsprodusent

Det spiller ingen rolle for oss om du nettopp ble ferdig med studiene eller har noen få års erfaring fra kommunikasjon- og markedsføringsbransjen. Det viktigste er at du har lyst til å bli skikkelig god i faget, at du skriver godt og at du har over middels forståelse av hva som fungerer i digitale flater.

Kort oppsummert er vi på jakt etter en «digital potet». Vi ser etter deg som vil skape godt innhold til blant annet sosiale medier, nyhetsbrev, nettsider og annonser. Du har lyst til å engasjere målgrupper gjennom nye vinklinger og synes det er gøy å skrive, forenkle og tilpasse budskap til digitale kanaler. Du synes det høres spennende ut å jobbe med kampanjer av ulike størrelser, og liker tanken av å være med på hele arbeidsprosessen – fra planlegging og gjennomføring til evaluering av aktivitetene. Det er en fordel om du har et visuelt blikk og liker å jobbe med grafisk innhold.

Du vil bli en del av et fantastisk miljø med dyktige kolleger som er opptatt av at du skal lykkes. Som nyansatt hos oss vil du få tett oppfølging fra flere på huset, samtidig som du får videreutviklet din egen kompetanse innen verdens kuleste fagfelt. Sammen med blant annet andre innholdsprodusenter, designere, rådgivere og prosjektledere får du være med å skape fantastiske kampanjer for sterke merkevarer som XXL, BI, Power og Krogh Optikk.


Kvalifikasjoner

 • Du har høyere utdanning innen tekst, markedsføring, eller annen relevant studieretning
 • God kompetanse på digital innholdsproduksjon og publisering i ulike kanaler
 • Kjennskap til digital markedsføring og hva som skaper engasjement i sosiale medier
 • Du liker å skrive og har noe kjennskap til SEO eller ønske om å lære dette
 • Du har et visuelt blikk og erfaring med enkel bilderedigering eller et ønske om å lære dette


Arbeidsoppgaver

 • Innholdsproduksjon og historiefortelling i sosiale medier, nettsider og nyhetsbrev m.m.
 • Innholdsplanlegging og innholdspublisering


Hva kan vi tilby deg?

 • En attraktiv arbeidsplass med fantastiske kolleger
 • En kundeportefølje med spennende merkevarer som XXL, BI, Power og Krogh Optikk
 • Kontorplass i nyoppussede lokaler i Mølleparken like ved Grünerløkka
 • Mulighet til å vinne over dyktige spillere i bordtennis
 • Sosiale arrangementer med jevne mellomrom


Om Schjærven Reklamebyrå
Schjærven Reklamebyrå skaper salg i butikken og kjærlighet til merkevaren. Byrået består av sterke rådgivere, kreatører og prosjektledere – og et produksjonsapparat få kan konkurrere med. Vi utvikler bærekraftige kommersielle strategier, kundereiser, kommunikasjonskonsepter og trafikkskapende løsninger i hele kundereisen og i alle kanaler. Vi skaper verdier til merkevaren både digitalt og fysisk for blant annet XXL, BI, Power, Krogh Optikk, Montér, OBOS Block Watne, Bohus, Storo Storsenter og Holdbart.

Søknader behandles fortløpende.

Tiltredelse: Snarest
Ansettelsesform: Engasjement 6 mnd.

Høres det ut som vi kan være en match? Send en mail til susanne.kalleberg@schjarven.no hvor du forteller om deg selv, din kompetanse og motivasjon til å jobbe hos oss.