Schjærven forsterkes kreativt

– Vi er superfornøyde med å få Hanna Ringheim og Caroline Macri på laget! Det er spennende tider i Schjærven, og vi er på utkikk etter flinke folk som kan gjøre oss enda bedre, sier leder for kreativ avdeling, Ingrid Leren Wathne.

Schjærven forsterkes kreativt med Art Director Hanna Ringheim og tekstforfatter Caroline Macri

Art Director Hanna Ringheim og tekstforfatter Caroline Macri gikk ut fra Westerdals i 2019 og har jobbet i KO&Co frem til de begynte i Schjærven før jul. Teamet har allerede rukket å markere seg i internasjonale kreative konkurransen for unge kreatører, blant annet D&AD New Blood og Clio, og det er knyttet store forventinger til teamet.

-Jeg håper vi snart kan tørke støvet fra premiehyllen vår, der det for tiden står en gammel Nespressomaskin og en sølvfisk fra 1993, sier kreativ leder Jørgen Martinsen.

Selv sier teamet at de har gledet seg veldig til å jobbe i et stort miljø med så mange spennende kunder og fagfelt samlet på ett sted. De er allerede godt i gang på flere av byråets kunder, som BI, Help, XXL og Power.

-Schjærven-huset er fullt av bra folk og har en inspirerende kundeliste. Det satses på unge talenter her og byrået skal ta imot et team i praksis i vår. Vi oppfordrer alle Westerdøler til å komme å vise mappa si, det vår sånn vi fikk jobb, sier Caroline og Hanna.