Er du vår nye Account Director?

Vi ser etter deg som ønsker å ha en meget sentral rolle i et av landets største og mest innovative reklame- og marketingmiljøer. 


I Schjærven Reklamebyrå ser vi nå etter en ny Account Director som skal ha ansvar for flere store norske og nordiske retailaktører. Du er erfaren, fremoverlent og navigerer trygt innen både kreativ kommunikasjon, forretningsstrategi og det datadrevne medielandskapet.

Videre skal du sørge for at byrået har den faglige kompetanse kunden har behov for, og sikre at kunden opplever oss som en viktig strategisk rådgiver innenfor så vel digital, tradisjonell og tverrfaglig kommunikasjon. Du vil også få ansvaret for å ivareta byråets kompetanse av innsikt, analyse og strategi for dine kunder.  

Du har totalansvaret for dine kunder og skal sørge for at byrået gjennomfører oppdrag i tråd med avtalt posisjonering og strategi og sørger for at byrået leverer kommunikasjon som er effektiv for annonsørene og lønnsom for byrået, gjennom god strategisk rådgivning, effektiv produksjon, optimal kanalutnyttelse og smart bruk av kreativitet.

Sammen med andre nøkkelpersoner i byrået vil du også få ansvar for å identifisere potensielle kunder for Schjærven og lede arbeidet for å lande nye kundeforhold og mersalg hos eksisterende kunder.

Som Account Director er du et overordnet og tverrfaglig kontaktpunkt for kundene, og rollen omtales i dagligtalen gjerne som rådgiver eller konsulent. Stillingen rapporterer til Head of Client Services.

Er dette noe for deg? 
Send søknad og CV til kei.toyomasu@schjarven.no.