Vi søker digital rådgiver

Er du en erfaren digital rådgiver som ønsker å jobbe med noen av Norges største annonsører og retail-miljøer? Da kan det være akkurat deg vi er på jakt etter. 

Har du erfaring fra å skape gode, digitale strategier og løsninger? Er du vant til å jobbe med e-commerce og trafikkøkende aktiviteter for nettbutikker eller merkevarer som ønsker å ta ut et større potensiale i sin digitale kommunikasjon?

Vi slo sammen byråene Empefire og Schjærven Reklamebyrå i fjor til et større, felles miljø. Vi søker nå etter en digitalt sterk rådgiver som skal jobbe med rådgivning for flere av våre kunder.

Vi tror du har hands on erfaring med å legge strategier for digitale kanaler. Dette betyr at du sannsynligvis har jobbet med performance marketing, 1:1-kommunikasjon, kundelojalitet og CRM, at du er vant til å jobbe med konverterings- og salgsfokus innen e-commerce. I tillegg har du et bevisst forhold til hvordan content og some-aktiviteter kan bidra til å bygge merkevare og skape trafikk og salg på nett.

Hos oss vil du få både strategisk og operasjonelt kundeansvar for en portefølje bestående av forskjellige typer kunder. Du er en fagnerd som alltid holder deg oppdatert på digitale verktøyer, men har samtidig evnen til å presentere fagspråk og dine funn fra analyser på en enkel og forståelig måte.

Vi kan tilby en bred og svært interessant kundeportefølje, en sentral rolle i et stort og faglig sterkt miljø, høyt arbeidstempo, konkurransedyktige betingelser og gode personlige utviklingsmuligheter.

Har du noen spørsmål? Da finner du mer informasjon og link til søknadsskjemaet her: https://teft.no/stilling/schja...