BH 22519 Sofa og Spis374 man 1240x700

Bohus

Bo: magasinet for Bohus

Inspirerende produktmagasin som viser utvalget hos Bohus.

Det er mange måter å bo på, og uansett hvem du er har Bohus det du trenger. Det årlige Bo: magasinet viser utvalget av møbler og interiør, i inspirerende magasinform.

Bohus har mange, svært effektive taktiske kampanjer i løpet av året. Men merkevaren Bohus handler om å bo på din måte. Magasinet skal balansere kommunikasjonen ved å inspirere, og vise bredden i utvalg og stil.

Oppslag 1

Bohus har laget magasinet i mange år, med stor suksess. Det lanseres hver høst på arrangementet Damenes Aften; et populært inspirasjonsarrangement hos Bohus. Kundene ser frem til magasinet som en årlig begivenhet.

Bo: magasinet tematiserer det å bo, på mange ulike måter. Sammen eller alene, på stor eller liten plass, moderne eller tradisjonelt. Sesongens trender og farger presenteres, sammen med det store, fristende utvalget av møbler og interiør.

Oppslag 2

Magasinet trykkes i opplag på 800.000 stk., som måles i etterspørsel etter varer og produkter vist i magasinet. Merkevaretrackeren viser at magasinet har en sterk merkevarebyggende effekt, som befester Bohus’ sterke posisjon hos nordmenn.

Oppslag 3