Personvernerklæring Schjærven

1 Innledning

I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Schjarven.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Schjærven Reklamebyrå AS Org nr 991 693 203, Mølleparken 4, 0459 Oslo

2 Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Schjærven Reklamebyrå som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3 Deling av opplysninger

Vi deler ikke personopplysninger med andre selskap.

4 Administrering av personopplysninger

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss, se punktet kontakt oss for mer informasjon.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

5 Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din epostadresse til å sende deg nyhetsbrev, invitasjoner til eventer og faglig påfyll i regi av oss. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

Velger du å si melde deg av nyhetsbrevet fjernes din e-postadresse og annen tilhørende informasjon.

6 Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

7 Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på hei@schjarven.no