Om oss

Vi er Schjærven og vi er et reklamebyrå. Et familieeid reklamebyrå som ble startet i 1962 av Stein og Marit Schjærven. Og byrået er litt som en familie, men i stedet for foreldre, søsken, onkler og tanter er lokalene våre fylt med kreatører, rådgivere, prosjektledere og strateger.. Rett og slett alle de hodene som skal til for å løse all den kommunikasjonen bedriften din trenger.

Selv om Schjærven har vokst seg store, har vi fortsatt mentaliteten til en liten bedrift med åpne dører og god takhøyde. Vi har pappahumor og vi har god humor. Vi har kreatører som fortsatt befinner seg i barnehagen og strateger som ble voksne allerede før barneskolen. Vi har strengt tatt en god dose av alt og som enhver familie har vi mange historier som bare venter på å bli fortalt.

I Schjærven tar vi alle deler av kommunikasjonen like seriøst. En stor og flott profilfilm gjør en jobb, men det alene sørger ikke for kø utenfor butikken. Det er her vi skiller oss ut fra andre byråer – fordi vi fokusere på hele kundereisen med et mål om å skape reklame som engasjerer, er aktuell og får folk til å føle eller gjøre noe. Nettopp dette har hjulpet kunder som Elkjøp, XXL, og Power til å bli de gigantene vi kjenner i dag